Jämför lån Långivare Cash Buddy

Oberoende jämförelse av SMS-lån, kontokredit och privatlån. Vi jämför över 60 långivare!

Cash Buddy

Cash Buddy

Låna upp till 25 000 krBankIDLån med betalningsanmärkning
E-leg: Använder BankID
Avi-avgift: 0 kr Uppläggningsavgift: 0 kr Ansökningsavgift: 0 kr
Kreditupplysning sker via UC
Cash Buddy drivs av samma ägare som till Cash2You
Cash Buddy får 4 av 5
Jämför Cash Buddy med andra långivare som erbjuder lån på kr

Info om Cash Buddy / så här lånar du

Cash Buddy är en bi- eller parallellfirma till JSM Capital AB som har samma moderbolag som Cash2You. Cash Buddy erbjuder lån på 3000 kr till 25000 kr och liksom hos Cash2You finns det möjligheter att ta ett lån trots betalningsanmärkning.

Det som hände dig igår ska inte behöva påverka dig idag! Så tänker de på Cash Buddy. För visst kan väl alla komma i ekonomiska svårigheter ibland och genom att inte kunna vända sig någonstans så blir problemet bara värre och värre. Cash Buddy vill ge dig en chans att lösa dina problem och väljer därför att se ljust på din framtid istället för att samla massa information om din historia som du just nu ändå inte kan göra någonting åt.

Processen för att skaffa dig ett lån hos Cash Buddy är väldigt enkel. Allt du behöver är din dator, mobil eller surfplatta så kan du börja på en gång. Du fyller i ditt formulär med all den information som de önskar och då även hur mycket det är du vill låna och över hur lång period mm. När du skrivit färdigt ansökan skickar du in den och där efter kommer den bearbetas så fort som möjligt. Enklare än så kan det nästan inte bli!

Pris som att framtiden är viktig för dig så är den också viktig för Cash Buddy. För det är den de använder sig av när de ser över om du kan få ett godkänt lån hos dem. En mindre bra historia gör absolut ingenting om de kan se bevis på att du kommer få en stadig och bra framtid. Det är trotts allt framtiden som är det viktiga. Hade du inte villat satsa på den så hade du förmodligen aldrig ansökt om lån från första början.

Låt inte gamla skavanker stoppa dig. Cash Buddy har sett hur världen har förändrats och är därför väldigt unika i sättet de arbetar på. Vi måste ändra oss med tiden för att vi ska kunna skapa en balans och klara av saker vi inte klarat förut. Utveckling är viktigt även i hur vi hanterar saker. Hos Cash Buddy är alla alltid välkomna

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag få låna?

Du kan ansöka om lån upp till 25000 kr.

Vem kan få låna hos Cashbuddy?

  • Du är minst 20 år gammal
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden
  • Du har en deklarerad inkomst av tjänst eller pension
  • Du har svenskt personnummer samt folkbokföringsadress
  • Du får inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap

Tar Cashbuddy UC på mig?

Ja, Cashbuddy använder sig av UC vid kreditupplysning.

När betalas det ansöka lånet ut?

Max 2 bankdagar med E-leg.

Varför beviljades inte lånet?

Du uppfyller inte de grundkrav som krävs eller genomgår du inte en sedvanlig kreditprövning.