Jämför lån Långivare Credigo

Oberoende jämförelse av SMS-lån, kontokredit och privatlån. Vi jämför över 60 långivare!

Credigo

Credigo

E-leg:
Avi-avgift: kr Uppläggningsavgift: kr Ansökningsavgift: kr
Kreditupplysning sker via (UC vid lån över 10 000 kr)
Credigo drivs av samma ägare som till Easycredit och Credway
Credigo får 3 av 5
Jämför Credigo med andra långivare som erbjuder lån på kr

Info om Credigo / så här lånar du

Credigo grundades år 2006 och erbjuder smslån på 500 kr till 20000 kr. Credigo är en del av Easycredit och tillhandahålls av Northmill AB som även erbjuder bland annat inkassotjänster. Hos Credigo är ansökan gratis och du kan alltid kontakta dem för att få svar på dina frågor. Undrar du någonting över det som de erbjuder så tveka inte att fråga. Det är alltid bättre att ha mängder med information än att inte ha någon information alls.

Credigo finns endast i Sverige och är en långivare som du kan känna dig trygg med. De har bland marknadens allra bästa priser och har över 100 000 nöjda kunder. Det är ett bevis på att de verkligen är så bra som de säger att de är. Mängder av människor ringer dem för rådgivning och flera av dem avslutar sitt besök hos Credigo med ett godkänt lån och ett glatt humör.

Credigo är en av de initiativtagarna till SKEF som står för svensk Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening. Idag finns där 8 medlemmar i föreningen som alla enligt branschföreningens krav på riktlinjer gå precis hand i hand med det som Credigo redan sedan start arbetat hårt för.

Varför startades SKEF? Jo syftet med föreningen är att säkerhetsställa att de som ansöker om snabblån ska alla erbjudas sunda villkor från snabblånföretag som är seriösa. Det ska helt enkelt inte finnas till något trams eller buffel och båg.

Credigo arbetar alltid för att ge sina kunder säkra lösningar som är hållbara och som verkligen hjälper. Säkerhet är av största vikt för dem och därför gör de verkligen allt för att du ska trivas med dem som långivare. De är tydliga med det de gör och skriver noga ut allt som sker eller kommer att ske genom processen för att du enkelt ska kunna följa med under hela vägen.

Söker du ett snabblånföretag som verkligen ger allt och som ser väldigt högt på säkerhet och trygghet så är Credigo en långivare du bör titta närmare på.

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag få låna?

Du kan ansöka om lån upp till kr.

Vem kan få låna hos ?

  • Du är minst år gammal

Tar UC på mig?

När betalas det ansöka lånet ut?

Varför beviljades inte lånet?

Du uppfyller inte de grundkrav som krävs eller genomgår du inte en sedvanlig kreditprövning.