Jämför lån Långivare Expresskredit

Oberoende jämförelse av SMS-lån, kontokredit och privatlån. Vi jämför över 60 långivare!

Expresskredit

Expresskredit

E-leg:
Avi-avgift: kr Uppläggningsavgift: kr Ansökningsavgift: kr
Kreditupplysning sker via
Expresskredit drivs av samma ägare som till Kundfinans, Smspengar och Strandia Finans
Expresskredit får 2 av 5
Jämför Expresskredit med andra långivare som erbjuder lån på kr

Info om Expresskredit / så här lånar du

Expresskredit Norden AB registrerades 2007 och har SMS Pengar Norden AB som moderbolag vilka också står bakom smspengar.nu. Expresskredit är baserat i Uppsala och erbjuder snabblån/mobil-lån/sms-lån på 500 kr till 4000 kr.

Kreditgivaren som står bakom Expresskredit är registrerad både hos Finansinspektionen och är under tillsyn av konsumentverket och datainspektionen.

Smslån och andra smålån har blivit väldigt populära i Sverige. Hos Expresskredit Norden AB kan du både säkert och bekvämt göra din egen ansökan. De har sedan starten lånat ut pengar för över 700 miljoner svenska kronor och vet definitivt hur de ska göra för att på ett säkert sätt erbjuda bra lån. Säkerheten är viktig och det vet de. Därför hanterar de alltid alla uppgifter de får på ett väldigt varsamt sätt. Och det gör de för din trygghets skull.

När du gör din ansökan på en viss summa pengar kan du också välja bland alternativen på hur många dagar du vill betala av lånet på. På så vis blir lånet skräddarsytt efter dig och du får själv vara med och bestämma hur fort det hela ska gå. Framförallt är detta bar för dig som verkligen behöver planera noga för att få ekonomin att gå ihop. Att kunna välja återbetalningstiden själv är någonting som väldigt många uppskattar och som hjälper väldigt många att klara återbetalandet på ett ypperligt sätt.

Vid eventuella frågor kring lånet m.m. så kan du kontakta deras kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna med dina frågor för att du ska få god kontroll och känna att du inte missar någonting. Inga frågor är dumma utan känner du dig osäker är det alltid viktigt att fråga. Långivare hjälper mer än gärna till med att få dig att förstå hur deras lån mm fungerar.

Har du inga frågor eller dylikt utan vill gå direkt till ansökan så kan du göra det om du vill. Din ansökan kommer att hanteras så fort som möjligt och du får alltid svar när den är färdig.

 • Kundtjänst

 • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
  Lördag: Stängt
  Söndag: Stängt
 • 018 71 00 03
 • info@expresskredit.se

 • Expresskredit Norden AB
  BOX 1306
  751 43 Uppsala
 • Expresskredit hos Finansinspektionen
  Expresskredit hos Alla bolag

 • Inkassobolag

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag få låna?

Du kan ansöka om lån upp till kr.

Vem kan få låna hos ?

 • Du är minst år gammal

Tar UC på mig?

När betalas det ansöka lånet ut?

Varför beviljades inte lånet?

Du uppfyller inte de grundkrav som krävs eller genomgår du inte en sedvanlig kreditprövning.