Jämför lån Långivare Ferratum

Oberoende jämförelse av SMS-lån, kontokredit och privatlån. Vi jämför över 60 långivare!

Ferratum

Ferratum

Nykundserbjudande: Räntefritt lån upp till 6000 kr

Räntefritt första 30 dgrLån utan UCLån med betalningsanmärkning
E-leg: Använder BankID
Avi-avgift: 0 kr Uppläggningsavgift: 0 kr Ansökningsavgift: 0 kr
Kreditupplysning sker via Creditsafe
Ferratum får 5 av 5
Jämför Ferratum med andra långivare som erbjuder lån på kr

Info om Ferratum / så här lånar du

Ferratum Group, baserat i Helsingfors, lanserade smslån 2005 och erbjuder idag smslån mellan 500 kr och 4000kr, men även kontokredit upp till 25 000 kr. Företaget erbjuder tjänster i Europa, men även utanför Europa. Ferratum finns nu i 20 olika länder och har 270 anställda som ständigt gör sitt yttersta för att utveckla och förbättra deras minilån.

Hos Ferratum kan du hitta fler olika typer av minilån. Men vad gör egentligen enbart en liten summa? Ja det beror egentligen på vad du använder den till. Ferratum hjälper sina kunder enormt mycket genom att låna ut små summor pengar till de där viktiga sakerna som verkligen behövs men som pengarna inte alltid räcker till. Vid sådana tillfällen finns alltid smslån och minilån till hands som en hjälpande vän när det verkligen är nöd.

Ferratum ger dig möjligheten att snabbt, enkelt och även billigt få tag i de där extra hundralapparna eller tusenlapparna som du verkligen behöver i vissa situationer. Alltid händer det någonting att det sker något vi inte väntat oss med ekonomin och det är då det passar utmärkt med smslån och andra smålån för att du ska klara dig även när det kommer små svackor i vardagen. Inte alltid är det lätt men det blir enklare med bra hjälp och snabba svar.

Kärnan i verksamheten är att där ska bli mer pengar över till alla. Till alla konsumenter, överallt erbjuder de snabba tjänster och högt förtroende. Alltid vid alla tillfällen! Du som kund ska bli nöjd vem du än pratar med, så enkelt är det.

Ferratum har lockat till sig mängder av kunder med sina bra priser men framförallt med sin goda service. Alltid gör dem sitt bästa för att finna lösningar åt dig så att du ska känna dig nöjd efter det att samtalet är avslutat. Ferratum bryr sig dessutom så mycket om sina kunder att de vid flera tillfällen har extra bra priser och erbjudanden. Alltid gör de någonting för dig som kund. Det är trots allt du som är viktig.

Utbetalning idag

Ferratum gör utbetalning via Nordea så fort din ansökan är godkänd. Har du ett konto hos Nordea och ansöker om ett lån under Ferratums öppettider finns det alltså goda möjligheter att du får dina pengar på kontot direkt.

Omdömen från Trustpilot
Betyg från Trustpilot8.5/10
Trustpilot

Baserat på 407 röster

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag få låna?

Du kan ansöka om lån upp till 25000 kr.

Vem kan få låna hos Ferratum?

  • Du är minst 21 år gammal
  • Du har en deklarerad inkomst
  • Du är folkbokförd i Sverige
  • Du har inget aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden
  • Betalningsanmärkningar får inte vara nyare än 6 månader och du får max ha 6 anmärkningar

Tar Ferratum UC på mig?

Nej, Ferratum använder sig av Creditsafe vid kreditupplysning.

När betalas det ansöka lånet ut?

Nordea

Direkt, alla dagar (inkl. lördag och söndag)

Annan bank

Vardagar kl 17 om ansökan blivit godkänd senast 12:00, annars nästkommande vardag. För ansökan på helger betalas lånet ut på nästkommande vardag.

Vilken ränta kommer jag få på mitt lån?

Ferratum erbjuder kreditlån med flexibel återbetalning.
Aktuell ränta: Månadsränta 9,45%

Varför beviljades inte lånet?

Du uppfyller inte de grundkrav som krävs eller genomgår du inte en sedvanlig kreditprövning.