Jämför lån Långivare Mobillån

Oberoende jämförelse av SMS-lån, kontokredit och privatlån. Vi jämför över 60 långivare!

Mobillån

Mobillån

E-leg:
Avi-avgift: kr Uppläggningsavgift: kr Ansökningsavgift: kr
Kreditupplysning sker via
Mobillån drivs av samma ägare som till Snabbfinans och Säkerfinans
Mobillån får 3 av 5
Jämför Mobillån med andra långivare som erbjuder lån på kr

Info om Mobillån / så här lånar du

Mobillån är en av de första långivarna som dök upp när sms-lån introducerades på den svenska marknaden. Idag ägs man av S & A Sverige AB som även driver varumärkena Snabbfinans och Säkerfinans.

Hos Mobillån kan du låna mellan 1000 och 40 000 kr. Du kan välja att betala tillbaka lånet inom 61 dagar upp till 360 dagar. Lånet delas upp och amorteras i 30-dagars intervall. På deras webbsida har du en fullständig lista med alla deras lånekostnader för respektive lånebelopp du önskar ansöka om.

För att påbörja din låneansökan fyller du i ditt personnummer och mobilnummer i låneformuläret. Du väljer sen vilket lånebelopp du vill ansöka om samt hur lång tid du vill ha på dig innan du betalar tillbaka lånebeloppet. Om du är ny kund kommer du få svara på några frågor för att Mobillån ska kunna avgöra din kreditvärdighet. Efter ansökan är gjord behöver du identifiera dig så Mobillån vet att det är du som har skickat in ansökan. Detta kan göras på två sätt, antingen via Instantor eller så skickar Mobillån hem en kod via post till dig som du sedan fyller i på deras webbsida för att slutföra låneansökan.

Om din låneansökan blir godkänd så betalas pengarna direkt ut om du har ett bankkonto hos SEB eller så får du max vänta en bankdag beroende på när på dygnet du skickade in din låneansökan.

För att du ska kunna låna hos Mobillån krävs det att du är minst 20 år gammal, du har en årsinkomst på minst 150 000 kr, du har inga betalningsanmärkningar och du har är folkbokförd i Sverige.

Mobillån har på senare tid också introducerat produkten kontokredit vilket är en flexibel kreditlösning och innebär att du får en kostnadsfri kreditgräns att utnyttja. Du väljer själv när och hur länge du vill utnyttja krediten och hur lång återbetalningstid du vill ha.

Liknande kreditgivare

Andra kreditgivare som också erbjuder med belopp upp till minst kr och därmed kan vara ett alternativ.


Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/maskerad/capillum.se/langivare/liknande.php on line 12
 • Kundtjänst

 • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
  Lördag: Stängt
  Söndag: Stängt
 • 08-660 29 50
 • info@mobillan.se

 • S & A Sverige AB
  Gamla Brogatan 34
  111 20 Stockholm
 • Mobillån hos Finansinspektionen
  Mobillån hos Alla bolag

 • Inkassobolag

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag få låna?

Du kan ansöka om lån upp till kr.

Vem kan få låna hos ?

 • Du är minst år gammal

Tar UC på mig?

När betalas det ansöka lånet ut?

Varför beviljades inte lånet?

Du uppfyller inte de grundkrav som krävs eller genomgår du inte en sedvanlig kreditprövning.