Jämför lån Långivare Säkerfinans

Oberoende jämförelse av SMS-lån, kontokredit och privatlån. Vi jämför över 60 långivare!

Säkerfinans

Säkerfinans

E-leg:
Avi-avgift: kr Uppläggningsavgift: kr Ansökningsavgift: kr
Kreditupplysning sker via
Säkerfinans drivs av samma ägare som till Snabbfinans och Mobillån
Säkerfinans får 3 av 5
Jämför Säkerfinans med andra långivare som erbjuder lån på kr

Info om Säkerfinans / så här lånar du

Säkerfinans.se erbjuder dig smslån på upp 40 000 kr. Kredittiden varierar mellan 61 och 360 dagar.

Säkerfinans är baserade i Stockholm och ägas av företaget S & A Sverige AB. Affärsidén är att på säkraste och enklaste sätt möjligt erbjuda en trygga smslån till privatpersoner. Företaget har tillsyn från FI, följer riktlinjer från konsumentverket och är även medlem i Svenska Konsumentkreditföreningen EF (SKEF). Detta företag skall man hålla utkik efter när man tar smslån. Föreningen verkar för bra villkor och sund kreditgivning.

För att få låna pengar hos Säkerfinans får du inte ha betalningsanmärkning. Du får heller inte ha någon skuld hos kronofogden. Du måste vara 20 år gammal. Har du redan krediter hos företaget måste du lösa dessa innan du får nyteckna lån.

Hur man ansöker och vilka sätt man kan skicka in låneansökan på
Det är gratis att ansöka om lån hos Säkerfinans. Ansökan görs direkt på företaget hemsida och processen är en av de enklaste på marknaden för snabblån. Det enda du behöver göra är att fylla i ditt personnummer, mobilnummer och välja summa samt kreditdagar.

Information om total lånekostnad och kommande betalningar dyker upp direkt ovanför ”Ansök nu”-knappen så att du enkelt kan se vad du går med på innan du klickar på knappen. När du är nöjd med dina val går du vidare.

I detta steg får du svara på frågor om din ekonomi för att Säkerfinans skall kunna avgöra om du är kreditvärdig nog för att få ta lånet.

Om du inte tidigare lånat pengar på Säkerfinans.se kommer du i nästa steg få logga in med din bank för att identifiera dig. Har du inte möjlighet att logga in med banken kan du även få ett brev hemskickat, innehållande en kod som du måste återkomma med innan pengarna betalas ut.

Efter dessa steg inväntar du godkännande från företaget. Så fort du blivit godkänd betalas pengarna ut till ditt angivna bankkonto.

Säkerfinans har på senare tid också introducerat produkten kontokredit vilket är en flexibel kreditlösning och innebär att du får en kostnadsfri kreditgräns att utnyttja. Du väljer själv när och hur länge du vill utnyttja krediten och hur lång återbetalningstid du vill ha.

Utbetalning idag

Säkerfinans gör utbetalning via Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank så fort din ansökan är godkänd. Har du ett konto hos Nordea, SEB, Handelsbanken eller Swedbank och ansöker om ett lån under Säkerfinans öppettider finns det alltså goda möjligheter att du får dina pengar på kontot direkt.

Liknande kreditgivare

Andra kreditgivare som också erbjuder med belopp upp till minst kr och därmed kan vara ett alternativ.


Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/maskerad/capillum.se/langivare/liknande.php on line 12
 • Kundtjänst

 • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
  Lördag: Stängt
  Söndag: Stängt
 • 08-644 20 10
 • info@säkerfinans.se

 • S & A Sverige AB
  Gamla Brogatan 34
  111 20 Stockholm
 • Säkerfinans hos Finansinspektionen
  Säkerfinans hos Alla bolag

 • Inkassobolag

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag få låna?

Du kan ansöka om lån upp till kr.

Vem kan få låna hos ?

 • Du är minst år gammal

Tar UC på mig?

När betalas det ansöka lånet ut?

Varför beviljades inte lånet?

Du uppfyller inte de grundkrav som krävs eller genomgår du inte en sedvanlig kreditprövning.