Jämför lån Långivare Snabbfinans

Oberoende jämförelse av SMS-lån, kontokredit och privatlån. Vi jämför över 60 långivare!

Snabbfinans

Snabbfinans

E-leg:
Avi-avgift: kr Uppläggningsavgift: kr Ansökningsavgift: kr
Kreditupplysning sker via
Snabbfinans drivs av samma ägare som till Säkerfinans och Mobillån
Snabbfinans får 3 av 5
Jämför Snabbfinans med andra långivare som erbjuder lån på kr

Info om Snabbfinans / så här lånar du

Kredittjänsten Snabbfinans ägs och drivs av företaget S&A Sverige AB. Verksamheten startade 2005 och fokus ligger på att enkelhet och tillgänglighet. Man har godkännande från Finansinspektionen. Företaget har bra kreditvärdighet. Företaget ligger i Stockholm.

Snabbfinans erbjuder snabba och små lån, tänkta att täcka upp för små och oförutsedda utgifter som kan uppkomma. För att varken långivare eller låntagare skall råka i knipa använder man sig av säkra och noggranna metoder för identifiering och prövning av kreditvärdighet. Allt för att du som kund skall kunna känna dig trygg med att du tar ett bra beslut.

Öppettiderna är generösa och kunden är alltid i centrum. Allt för att du skall få så bra service så möjligt vad gäller snabb hantering och snabba utbetalningar av lån.

Du kan låna pengar i upp till 180 dagar hos Snabbfinans. De belopp du har att välja mellan ligger mellan 1000 kr och 13000 kr. Dessa belopp gäller för nya kunder. Så fort du återbetalat ett lån i sin helhet har du även möjlighet att låna upp till 20000 kr hos Snabbfinans.

När du skall betala tillbaka lånet kan du göra det i omgångar. För ett lån på 180 dag gäller att du kan delbetala i sex omgångar.

Hur man ansöker och vilka sätt man kan skicka in låneansökan på
Att göra ansökan på internet är både enkelt och snabbt. Därför har Snabbfinans valt att använda sig av internetbaserad ansökan för nya kunder.

Du fyller i dina personuppgifter i det stora formuläret på Snabbfinans startsida och går därifrån vidare med din ansökan. Har du tidigare varit kund är detta det enda du behöver göra, medan du som ny kund måste bekräfta identiteten. Detta görs med e-leg. Du med mobilt bank-id kan enkelt använda dig av detta.

Skulle du mot förmodan inte ha bank-id eller motsvarande går detta också att lösa men tiden till utbetalning av pengarna till bankkontot blir något längre.

Snabbfinans har på senare tid också introducerat produkten kontokredit vilket är en flexibel kreditlösning och innebär att du får en kostnadsfri kreditgräns att utnyttja. Du väljer själv när och hur länge du vill utnyttja krediten och hur lång återbetalningstid du vill ha.

Utbetalning idag

Snabbfinans gör utbetalning via Handelsbanken, SEB, Swedbank och Nordea så fort din ansökan är godkänd. Har du ett konto hos Handelsbanken, SEB, Swedbank eller Nordea och ansöker om ett lån under Snabbfinans öppettider finns det alltså goda möjligheter att du får dina pengar på kontot direkt.

Liknande kreditgivare

Andra kreditgivare som också erbjuder med belopp upp till minst kr och därmed kan vara ett alternativ.


Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/maskerad/capillum.se/langivare/liknande.php on line 12
 • Kundtjänst

 • Mån - Fre: 08:00 - 18:00
  Lördag: 10:00 - 15:00
  Söndag: Stängt
 • 08 22 20 50
 • info@snabbfinans.se

 • S & A Sverige AB
  Gamla Brogatan 34
  111 20 Stockholm
 • Snabbfinans hos Finansinspektionen
  Snabbfinans hos Alla bolag

 • Inkassobolag

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag få låna?

Du kan ansöka om lån upp till kr.

Vem kan få låna hos ?

 • Du är minst år gammal

Tar UC på mig?

När betalas det ansöka lånet ut?

Varför beviljades inte lånet?

Du uppfyller inte de grundkrav som krävs eller genomgår du inte en sedvanlig kreditprövning.