Jämför lån Långivare Strandia Finans

Oberoende jämförelse av SMS-lån, kontokredit och privatlån. Vi jämför över 60 långivare!

Strandia Finans

Strandia Finans

Nykundserbjudande: Räntefritt lån upp till 500 kr

E-leg:
Avi-avgift: kr Uppläggningsavgift: kr Ansökningsavgift: kr
Kreditupplysning sker via
Strandia Finans drivs av samma ägare som till Kundfinans, Expresskredit och Smspengar
Strandia Finans får 2 av 5
Jämför Strandia Finans med andra långivare som erbjuder lån på kr

Info om Strandia Finans / så här lånar du

Strandia Finans är en del av bolaget SMS Pengar Norden AB som tidigare hette smsfinans.se. Varumärket har funnits registrerat sedan 2007.

Företagsbasen finns i Uppsala och man har godkännande hos Finansinspektionen.

Du kan ta mikrolån på 500 kr till 10000 kr hos företaget. Kredittiden varierar mellan 1 månad och 3 månader och bestäms av storleken du önskar låna. När du väljer ett lån på 500 kr behöver du inte betala någon ränta. Du lånar förmånligt och helt gratis under 30 dagars kredittid.

Kreditupplysning tas vid ansökan men du blir inte registrerad hos UC vilket innebär att det inte går att se att du har ansökt om lån. Du förblir anonym. Förutom företagets arbete för anonymitet så är man utrustade med ett egenutvecklat säkerhetssystem. Detta säkerhetssystem heter ANTIFRAUDSYSTEM och ser till att dina uppgifter behandlas på ett så säkert sätt som det bara går.

Lägsta inkomstgränsen för som krävs är 100000 kronor och du måste ha haft denna inkomst de senaste två åren för att få din ansökan godkänd.

Hur man ansöker och vilka sätt man kan skicka in låneansökan på
Man ansöker enkelt och snabbt om lånet via hemsidan. Det tas en kreditupplysning och Strandia Finans gör själva en kreditkontroll genom att ställa ett antal frågor. Dessa frågor behandlar din privatekonomi, din anställning och hur du bor. Det spelar även roll om det finns barn i hushållet.

Direkt efter beviljat lån vill man ju ha pengarna så snabbt som det bara går. Det kan därför vara värt att tänka på vilka tider på dygnet man måste ha inkommit med signerad ansökan för att få ut pengarna omgående. Detta gäller dock bara för de kunder som har bankkonto i Nordea eller Handelsbanken. För övriga banker gäller oftast en bankdags väntetid.

Om du signerar ansökan mellan 08:00 - 18:00 på måndagar – fredagar alternativt 10:00 – 14:00 på lördagar och har en av de två nämnda bankerna ovan ser du pengarna på kontot inom en minut.

Omdömen från Trustpilot
Betyg från Trustpilot9/10
Trustpilot

Baserat på 113 röster

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag få låna?

Du kan ansöka om lån upp till kr.

Vem kan få låna hos ?

  • Du är minst år gammal

Tar UC på mig?

När betalas det ansöka lånet ut?

Varför beviljades inte lånet?

Du uppfyller inte de grundkrav som krävs eller genomgår du inte en sedvanlig kreditprövning.